Om Apgar

Apgar A/S blev grundlagt i 1991 af Vagn Pieler, der efter 20 års erfaring med medicinsk udstyr fra Hewlett Packard og 7 år fra General Electric ønskede at starte egen virksomhed. Apgar markedsførte i starten udelukkende udstyr og engangsartikler til fødeafdelingerne på landets hospitaler.

I maj 2001 flyttede vi ind i vores nuværende domicil på Ringager 24 i Brøndby, hvorved vi udvidede vore faciliteter fra ca. 100 m2 til 440 m2.

Vi er i dag storleverandør inden for det kirurgiske, Gynækologiske, radiologiske og obstetriske område samt patient monitorering. Apgar har ligeledes mange produkter til landets privatpraktiserende speciallæger.

I 2007 åbnede vi vores første kontor i Sverige lige nord for Helsingborg og har siden etableret os i Stockholm og Göteborg. Vi har i Sverige ligeledes stor fokus på de kirurgiske specialer, og mange af de leverandører, vi i dag repræsenterer i Danmark, samarbejder vi ligeledes med i Sverige.
De firmaer, vi repræsenterer i dag, er alle innovative, dvs. at de er helt på forkant med ny teknologi og kvalitet.

De fleste af vore forbrugsartikler og meget af vores udstyr er lagervarer på vores lager Brøndby, hvilket betyder, at ved bestilling inden kl. 14.00 bliver ordren sendt ud samme dag, og varerne modtages den efterfølgende dag. Det nordlige Sverige har dog lidt længere leveringstid. Ved levering af udstyr kommer vi naturligvis og sætter det op på afdelingen samt uddanner personalet i det omfang, der er behov for.

Apgar er 3 gange blevet kåret som ”Gazelle-virksomhed” af dagbladet Børsen. Gazelle-virksomheder er Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

Samtidig har det amerikanske firma Dun & Bradstreet, som er repræsenteret af Soliditet i Danmark, flere år nomineret os blandt de sundeste firmaer i Danmark. Det er vi naturligvis meget stolte af, og det virker som inspiration på os alle.